Voor wie is deze Site

Welkom op de Hymer Odtimer Site.

De opzet van deze site is om Hymer Oldtimer bezitters een mogelijkheid te geven om hun hobby te delen met ander Hymer Oldtimer bezitter. Verder hopen we in de toekomst een aantal treffens te organiseren, zodat we zoveel mogelijk bruine beren bij elkaar krijgen.

 

Wanneer kan je lid worden:

Je moet in het bezit zijn van een Hymer ouder dan 1986, dit is de absolute ondergrens. Dus mocht je er een hebben van 1987 jammer dan, daar zijn ander clubs voor.

Voor vragen mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

201105092025162011050917485220110510204356Aan de Leden van hymer660.nl

 

Met de camper erop uit; da’s een speciaal gevoel.  Gaan en staan waar je wil, vrijheid en ongedwonge. Het zijn gevoelens die ik altijd ervaar wanneer ik erop uit trek met een camper. Persoonlijk ben ik een ‘camperaar’, ondanks dat ik  met onze caravans natuurlijk ook wel die ervaring heb. En wat is het eigenlijk? Kamperen, Camperen, Mobiel recreëren of misschien mooier: Reizen? Anyway: Voor het gevoel en de beleving maakt het niet uit of je een hele nieuwe camper hierbij gebruikt of een oldtimer. En daarom vind ik het leuk om te vernemen dat er nu een oldtimer HYMERclub in Nederland is ontstaan, en snel groeiende naar ik begrijp. Een leuk initiatief!  Want ook jullie zijn belangrijk voor ons merk, HYMER, maar wellicht nog belangrijker voor het uitdragen van de boodschap in het algemeen: “Reizen met de camper is leuk” , en dat zouden vele Nederlanders meer moeten weten!”

Ik wens jullie heel veel succes met jullie club. En uiteraard met jullie HYMER oldtimer camper!

Vriendelijke campergroeten,

Directie ERIBA HYMER Nederland BV

Patrick van der Burgh

 

 

Aanvullende gegevens