Na een lang regenseisoen staat hij weer op stalling

camperopstallingAfgelopen week hebben we onze bruine beer weer naar de stalling gebracht. Helaas hebben we er dit jaar niet veel plezier van gehad. Dit lag uiteraard niet aan de bruine beer maar een het weer. In de zomervakantie zijn we een week bij vrienden in Duitsland op visite geweest, gelukkig was het weer toen nog redelijk. dakeric

De rest van onze vakantie hebben we Eric en Elma in Giethoorn geholpen met het bouwen van hun nieuwe dak op hun boerderij. Aangezien hun met zo’n klus ook niet stonden te wachten op slecht weer, konden ze alle hulp gebruiken. We hebben aan de overbuurman van Eric en Elma gevraagd of we onze Camper op zijn terrein neer mochten zetten aangezien je niet met de Camper bij Eric en Elma’s huis kan komen. Dit was heerlijk overdag werken en s’avond heerlijk met het bootje varen. Het laatste weekeinde van augustus was er ook nog het Bluesweekeinde in Giethoorn wat natuurlijk helemaal geweldig was. We zijn nog wel een paar weekeindjes weg geweest en uiteraard het openingsfeest bij Rink, maar verder was het iedere keer wanneer er eens weer mooi weer was moest Carla het weekeinde werken.

zemboot

Nu staat hij weer in de stalling en hoop ik dat ik hem volgend jaar weer op kan halen en dan wel weer vele reizen te maken.

 

Aanvullende gegevens