Treffen 12 t/m 14 sept 2014 te Giethoorn

Beste Hymer vrienden. Zoals beloofd hierbij de informatie over het jaarlijkse treffen. Deze vind dit jaar plaats in het weekend van 12-14 september in Giethoorn. We hadden dit eigenlijk al iets eerder willen plaatsen maar zaten nog op toestemming te wachten van de gemeente. We hebben een schitterende plek in het hartje van het historische Giethoorn op het terrein van restaurant Smit aan het Zuiderpad 25.

In tegenstelling tot voorgaande edities staan we nu dus niet op een camping, wat ook gevolgen heeft voor de aanwezige faciliteiten. We laten op het veld 2 dixies plaatsen. Zorgen voor een watertappunt en voor elektriciteit. We kunnen dus helaas niet de mogelijkheid tot douchen aanbieden. Op zaterdagavond hebben we natuurlijk weer een grote gezamelijke BBQ voor degenen die daaraan mee willen doen.

Ook zorgen we dat er een aantal fluisterbootjes liggen zodat jullie Giethoorn en de daarom liggende wateren kunnen verkennen. Ook zorgen we voor een grote partytent voor het geval het weer niet volledig mee wil werken. Eigen bijdragen/initiatieven ter verhoging van de feestvreugde worden van harte toegejuicht. Het is tenslotte feestje wat we met zijn allen maken. De kosten voor het treffen zijn 20 euro per camper. Ongeacht het aantal personen en dag van aankomst. De kosten van de BBQ zijn 18,50 pp. Aanmeldingen voor het reffen kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld hierbij even het aantal personen en of die mee willen doen aan de BBQ.

Aanvullende gegevens