Hymer Oldtimer Club Camperplaats Giethoorn (2)

 

Op een van de allermooiste locaties in Giethoorn kunnen de leden van deze club overnachten. De locatie ligt aan de oude dorps gracht. Op 50 meter afstand bevindt zich een uitstekend restaurant met boot verhuur. Vanaf onze locatie kan je er voor kiezen om het wel om bekende Giethoorn in te varen, maar mooier is de andere route te varen rechtstreeks de natuur gebieden in.

terras

 

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest het een gedeelte van het totaal 6000 m2 toegankelijk maken voor campers. Op dit moment kan ik max 5 campers ontvangen. Let wel ik heb geen toestemming van de gemeente om Campers te laten overnachten dus ik laat alleen camper toe dit lid zijn van deze club en reserveren is absoluut noodzakelijk.

veld1

De Campers kunnen worden voorzien van water en stroom, op dit moment is het niet mogelijk om water en evt. Chemische toiletten te lozen . We vragen voor een overnachting 10 euro per camper, ongeacht aantal personen. Uw hond is ook welkom. Met het geld wat de overnachtingen opleveren gaan we zaken als riolering voor het storten van chemische toiletten van de campers realiseren.

kippemschuur

Kortom deze club heeft er een zeer exclusiefe overnachtings plek bij.

Let op ik laat alleen leden toe die lid zijn van deze club met een camper ouder dan 1986.

Voor reserveringen en locatie gegevens kun je me na 17:00 uur bellen op 06 485 30 50 1.

M.v.g Ronnie

Aanvullende gegevens