fijne vakantie al is het in eigen land.

Ik hoop dat iedereen ondanks de crisis met de corona nog fijn op vakantie kan gaan.In Duitsland moet je een wc en douche aan boord hebben anders kom je de camping niet op. Voor de meeste mensen met een Hymer moeten 15% meer wegenbelasting betalen terwijl Boten Allesbranders en Bromfietsen hier mee wegkomen.We leven in een raar land waar de automobilist altijd het bokje is,terwijl andere vervuilers buiten schot blijven.Desondanks gaan wij deze zomer weer fijn op vakantie met onze Hymer want dat zijn toch de beste campers die er ooit zijn gemaakt.Ik wens een ieder die ondanks de corona er aan toe is een fijne vakantie.

vriendelijke groet Henri Edeling

Nieuwe Proivder

in samen werking met onze provider Da World  zitten we nu op een nieuwe server. Als het goed is gaan we het merken qua snelheid en bereikbaarheid . De afgelopen tijd lag de site er regelmatig uit maar als het goed is dit nu voorbij.  Veder is er nog steeds ruimet op onze Camperplek in Giethoorn mail ff naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nl voor een plekje op een van de mooiste locaties in Goethoorn direct aan. De dorpgracht restaurant en boot ver huur op 50 meter afstand .

gr Ronnie

Storm over de Beulaker

Beste Hymer leden,

Deze zomer vindt naast ons terrein een enorm spektakel plaats voor meer info kijk op onderstaande link.

We kunnen die dagen plaats bieden aan max 4 campers. Mocht je hier interesse in hebben stuur even mailtje voor verdere info en reservering van een camperplek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gtgr Ronnie en  Carla

 Data zijn:

27, 28, 29 juni en 4, 5, 6 juli 
Locatie -> Speciaal voor de gelegenheid gerealiseerd! 
'Openluchttheater Giethoorn'  
tegenover Zuiderpad 58, 8355 CC Giethoorn.

https://www.demeenthe.nl/theater/voorstellingen/storm-over-beulaeke-openluchtvoorstelling-624/29-06-2018-20-30/

De beste wensen voor 2016

Bij deze wens ik iedereen de beste wensen voor 2016. Om maar meteen een aantal geruchten de kop in te drukken hierbij de info over mijn gezondheid. Het klopt dat ik behoorlijk op mijn donder gehad heb. En hartstilstand en een infarct gehad. Inmiddels druk aan revalideren. Dus overnachten in Giethoorn is dus geen probleem. Gaat iedere dag een stukje beter, gelukkig heb ik Carla en mijn Kids. 

Hopelijk tot gauw, ps mensen die mee willen met de blues weekeind tijdig renerveren is noodzalkelijk.

gr Ronnie en Carla

 

 

 

Blues weekeinde was erg geslaagd

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd Blues weekeinde in Giethoorn.

Lees meer: Blues weekeinde was erg geslaagd

De overnachting op de Hymer Oldtime Camperplek dit jaar.

De overnachting op de Hymer Oldtime Camperplek dit jaar is een feit.

Ondanks het toch net iets mindere weer was het toch een geslaagde overnachting voor 1 van onze club leden. Met hun gezin en 3 kinderen en 2 honden hebben ze ervaren hoe geweldig mooi het hier in Giethoorn is. Op naar de volgende.

Aanvullende gegevens